Don't give a fuck

Et surt opstød

Nu har det her efterhånden naget mig et stykke tid. Jeg bliver så sur. Og stødt. Og jeg føler mig mindre værdig.

Jeg har et par gange fået beskeder på Instagram omkring min krop. Det er helt fair, jeg vælger selv at vise dem frem. Men at fyre kigger på min Instagram, og derudfra drager den konklusion, at hende der hun er bare sådan en man kne***r. Det synes jeg fandme ikke er i orden!

I dagens Danmark er det åbenbart ikke i orden at vise sin krop frem på den måde, vel og mærke bare fordi man er stolt, af den fremgang man har lavet. Næ nej. Gør du det er du bare sådan en man kne***r. Jamen jeg bliver så træt!

Og når man så oven i købet finder ud af, at de man troede, var ens venner, åbenbart tænker på samme måde, så bliver jeg virkelig vred og skuffet. I dag kan man åbenbart heller ikke ses som venner uden, at der er en bagtanke om, at der skal ske noget mere.

Helt ærlig. Jeg er fandme træt af at være min krop. Jeg er fandme træt af, at jeg ikke kan vise min stolthed frem uden at blive set ned på.

Jeg vil have lov til, at gøre præcis som jeg vil, og vise præcis det jeg vil, på de sociale medier uden at skulle dømmes for at være hende med kroppen. Der er en person inde bag den krop! Skal hun ikke have lov til at føle sig tilfreds og glad? Skal hun ikke have lov til at møde nogle, der vil møde hendes personlighed, og som oprigtigt interessere sig for hende?

Amen jeg har lyst til at kaste op ud over det hele.

Jeg har skulle møde mange forskellige fyre, før jeg fandt ud af, hvad jeg fortjener. Og der er fandme ingen i denne verden, der fortjener at være hende med den flotte krop, men som sikkert ikke har personligheden med. INGEN.

Det er mig, der er hende med kroppen, men ikke personligheden, for nogle fyre. Og sådan er det. Men så lad mig for guds skyld være i fred. Jeg vil ikke døjes med mennesker som jer. Jeg fortjener sgu mere end det. Det gør alle!

Jeg vil ikke fjerne de billeder, jeg har på min Instagram, bare fordi nogle mennesker ikke kan opføre sig anstændigt. Jeg vil beholde de billeder fordi, at jeg er stolt af at være nået dertil, hvor jeg er i dag.

Husk at have din værdighed med dig ALTID! Ingen i denne verden, mand eller kvinde, fortjener at blive behandlet som sådan en person man bare kne***r!

Undskyld for mit sure opstød, men jeg skulle bare ud med det nu. Behandl nu hinanden ordenligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't give a fuck