Jeg trækker stikket

2020 Tanker

Et nyt årti er startet, og dermed følger tanker om det nye år. 2019 har for mig været en vanvittig hård kamp, men også en øjenåbner som jeg på ingen måder ville have været foruden. Jeg har sidste år virkelig lært, hvor vigtigt det er at mærke sig selv. Det har jeg ikke gjort i rigtig, rigtig mange år. Jeg har holdt alt, hvad der hedder følelser tilbage, og det skal være slut!

I 2020 vil jeg lære endnu mere om mig selv. Det skal være året, hvor jeg får hovedet op over vandoverfladen igen, og trækker den friske luft ind. Det skal være året, hvor jeg giver mig selv lov til at føle alle de følelser, der findes i min krop.

Jeg har sidste år fået sat fokus på mine svage sider, eller jeg har fået fortalt, hvad mine svage sider er. Dermed ved jeg også præcis, hvad det er, jeg skal kæmpe med i det nye år, og det gør mig faktisk lidt tryg.

Jeg har mistet mig selv igennem årerne, og jeg ved faktisk stadig ikke rigtig, hvem jeg er. Men jeg bliver klogere på det dag for dag. Jeg bliver stærkere dag for dag.

Jeg har altid været utrolig usikker på mig selv. Det første jeg gjorde, når jeg mødte eller skulle møde nye mennesker, var at tænke alt det dårlige, de sikkert tænkte om mig. Jeg er blevet overrasket, hver gang et menneske har fortalt mig, at de har haft en positiv oplevelse af at møde mig. Netop fordi jeg altid har tænkt at de her tænkt alt det værste om mig. Og hvor åndsvagt er det ikke lige?

Jeg vil virkelig kæmpe alt, hvad jeg kan for at ændre den uduelige tankegang. Den tankegang har nemlig kun gjort det sværere for mig at møde nye mennesker. Jeg har altid været FU%”#%ing nervøs for det.

Ærlig talt så har det været pisse usundt for mig at have disse tanker. Jeg har kun kørt mig selv ned. Og det er fandme ikke fair overfor mig selv! Og det skal stoppe!

Jeg vil lære at gå ind til mødet med nye mennesker med en positiv indstilling. For måske det kan hjælpe mig til at blive mere positiv overrasket. Altså jeg elsker jo at møde nye mennesker, og det tænker jeg også at mange andre gør så, hvorfor tænke alt det værste når der sikkert skal ske alt der bedste? Det skal i hvert fald laves om!

Derudover skal jeg lære at stole mere på mig selv! Altså når jeg starter på noget tror jeg 110% på mig selv. Men lidt efter lidt begynder det at smuldre, fordi jeg bliver mere og mere usikker på mig selv. Det skal også stoppe! Jeg kan fandme, hvad jeg vil, og det skal jeg virkelig huske på! Og DU kan fandme også, hvad DU vil, og det skal DU også huske på!

Jeg glæder mig faktisk bare til det her år, hvor jeg skal lære Maria at kende. Jeg skal lære alle hendes svage og stærke sider. Det bliver en pisse spændende rejse, og jeg håber, at I vil være med!

Måske I også lære noget nyt om mig? Og forhåbentlig lære I også noget nyt om jer selv!

Jeg vil aldrig nogensinde miste mig selv igen! Det er jeg for dyrebar til!

Det sværeste ved den her rejse bliver uden tvivl at vende mine tanker. Jeg har levet i den her dårlige cirkel, siden jeg blev mobbet og måske faktisk lang tid før det også. Tænk gode tanker hver dag så skal cirklen nok blive brudt til sidst. Det fortalte en klog mand mig. Og ved du hvad, han har ret.

Jeg er typen der overtænker ALT. Og det kører virkelig en psykisk ned. Det er også en ting, jeg vil prøve at lære mig selv ikke at gøre. For jeg bliver altid skide ked af det, når jeg overtænker, og det påvirker mig virkelig meget.

Jeg vil ud af den dårlige cirkel, og skabe mig selv en ny og god cirkel. En glad cirkel. En rigtig Maria cirkel. En cirkel som gør mig glad og positiv i hverdagen.

Og det skal du også! Lave dig en dig cirkel!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg trækker stikket