Et surt opstød

Embrace yourself!

Det er lidt gået op for mig, at jeg skriver opslag, når jeg får en følelse. Hvilket egentlig er sjovt fordi, at det igennem lange perioder af mit liv har været følelser, jeg ikke har kunne håndtere. Det har jeg lært meget om, efter jeg begyndte at snakke med en professionel.

Nå men nu til min følelse. Den kom i torsdags, på vej hjem fra toget. Den klassiske tanke ”skal/skal ikke træne”. Bare det at jeg skriver tanken, giver mig dårlig samvittighed. Det er som om at min hjerne siger til mig, at min krop skal træne, derfor må dilemmaet faktisk slet ikke opstå. Det føles som om jeg forråder mig selv, og den krop jeg egentlig drømmer om at have.

Men hvorfor overhovedet drømme om at have denne perfekte krop. Er den drøm egentlig for mig selv, eller er den drøm for alle andre?

I bund og grund vil jeg egentlig bare gerne være glad. Sådan generelt. Men også for min krop. Nogle dage kan jeg tænke ”Fuck det! Former er også flot!” og andre dage ryger mine tanker på ”Shit hvor vil jeg bare gerne se flot trænet ud, uden den fucking delle der!”

Tankerne i mit hoved forvirre mig HVER DAG! Den ene side af mig vil gerne være hende med de flotte former, der er pisse ligeglad med, at der er lidt ekstra hist og her, imens den anden side af mig gerne vil være hende den trænede med den flade mave.

Min hjerne fucker med mig. Hele tiden. Hvad er det der gør at vi ikke bare kan være glade for os selv præcis som vi er? Hvad er det der gør at vi hele tiden skal tænke over hvordan vi ser ud?

De sociale medier spiller selvfølgelig en stor rolle. Men altså. Nu synes jeg bare, at vi i dag har så mange smukke mennesker på de sociale medier, der også viser os at former er pisse smukt. Og som også viser, at skønheden kommer inde fra. Så et eller andet sted ikke? Er det så ikke vores egne hjerner, vi skal kæmpe med? Det kan jo ikke blive ved med at være de sociale medier, nu der er flere og flere som bryder tabuer?

Jeg skal i hvert fald kæmpe med mig selv. Det er kun mig selv, der sætter disse tanker i gang i mit lille hoved. Så derfor er det også mig selv, der skal lære at stoppe dem.

Jo Maria, du må GERNE spise det slik, uden den dårlig samvittighed. Jo Maria, du må gerne holde pause fra træningen, uden dårlig samvittighed. Jo Maria, din krop er lige præcis hvor den skal være. Jo Maria, du er helt perfekt lige præcis som du er!

Tænk ikke på alle de negative sider ved dig selv. Det er ikke cool. Men du er cool. Din krop er cool. Og alt hvad du indebære er pisse cool!

Helt ærlig, så er den lille delle på maven sgu da meget sød og ikke mindst blød. Og den må gerne være der. Især når du sidder ned! Du kan ikke for evigt stå i bro og strække maven helt ud, så embrace alle de bløde sider, og embrace alle de hårde sider din krop har! For både blød og hård er pisse cool!

Do whatever the fuck you want girl! Be you and embrace you!

2 kommentarer

  • Anonymous

    Brug for guds skyld billeder i din blog! Det bliver lidt kedelig at se på med kun tekst 😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et surt opstød