2020 Tanker

En rigtig ØV-dag

Jeg er faktisk ikke lige helt sikker på, hvad det her bliver for et indlæg, men det er vist ikke første gang, at jeg skriver det. Jeg har en lidt forskruet hjerne, og den tænker tit i tusind retninger. Men når jeg skriver, kan jeg i processen faktisk samle mine tanker op. Derfor elsker jeg at skrive!

Jeg har sådan en off dag i dag. Jeg har ikke sovet i nat på grund af smerter, efter jeg har fået opereret min første visdomstand ud. Det var godt nok i mandags, at den blev fjernet men shit, hvor har det bare gjort ondt i nat. Man føler sig helt magtesløs i sådan en situation. Tog de smertestillende, jeg måtte, men intet virkede.

Så i dag er jeg træt. Jeg startede tilbage på job i tirsdags efter min sygemelding. Det var SÅ rart at se de af mine kollegaer, der ikke havde vinterferie. Men i dag kunne jeg slet ikke magte, at skulle ud af døren. Jeg skrev til min vejleder, og fortalte situationen. Han skrev tilbage, at jeg bare skulle holde fri i dag og passe på mig selv. Han er den bedste!

I dag er intet bare godt nok. Jeg er ked af, at jeg ikke kan træne. Jeg føler at jeg tager 1 kg. på, hver gang jeg tænker på det. Jeg synes at spejlet modarbejder mig. Jeg kan ikke spise normalt. Alt i mit hoved gør ondt. Jeg kan ikke pleje mit ansigt som normalt, og jeg synes generelt bare, at jeg ligner lort i dag.

Det skal siges, at sådanne dage er helt okay. Vi har dem alle! Det er bare sindsygt svært at være i. Jeg føler, at lige så snart jeg har det sådan her, så er jeg på vej tilbage til starten af min depression. Fordi det var sådan her, følelserne var, da den sneg sig ind på mig. Jeg ved godt, at jeg er på rette vej, det er bare lige svært at se i dag, og det er også okay.

På disse dage mangler jeg virkelig at have min mor i nærheden. Hun ved altid, hvad hun skal sige. Hun kan altid få mig til at elske mig selv lidt mere igen. Hendes kærlighed til mig kan bare mærkes helt ind i hjertet. Det mangler jeg i dag. At kunne putte mig ind til hende, og føle mig beskyttet.

Det her quote så jeg få ikke så mange dage siden, og det ramte mig sgu lidt. Ikke fordi det gjorde mig ked af det, men fordi jeg stadig kan vise de mennesker, jeg har omkring mig, at de gør mig glade. Jeg griner, og smiler stadig, når jeg er sammen med dem. Og jeg er bare taknemmelig for, at kunne vise dem, at de gør mig tryg! Også selvom der bag det hele ligger en depression, og gemmer sig. Men de får mig til at glemme den for en stund, og det er rart.

Nå, nok om min trælse dag! Solen skinner ind af vores alt for beskidte vinduer, og det kan man jo ikke gøre andet end at smile lidt over. Solen er uden tvivl min aller bedsteste ven! Og om under en måned tager jeg sammen med min elskede familie ned, og bager lidt i solen på Gran Canaria! Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at bruge en uge i deres selskab!

Nu vil jeg drikke min kaffe færdig. Stirre lidt på solen så længe den er her. Hoppe i noget tøj jeg føler mig godt tilpas i. Lægge lidt makeup. Rydde op på mit værelse og planlægge den perfekte Valentinesaften med verdens dejligste roomie. Som jeg i øvrigt glæder mig til kommer hjem fra job. Hun kan nemlig også altid få mit humør op. Alt det for at gøre dagen bedre end, hvordan den er startet!

Husk at brug de dårlige dage til at forkæle dig selv lidt mere! Det hjælper i hvert fald hos mig. De trælse dage må rigtig gerne være en mig dag!

Kys til jer og tak fordi i gider læse med!

Husk! Du er aldrig alene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2020 Tanker