Min depression del 1; jeg er ikke farlig

Du må være frisk

Jeg har det fint nok med antagelser. Helt ærligt vi har dem jo alle sammen. Men noget det kan sætte mit pis i kog, er når fremmede mænd mener, at det er helt okay at skrive lange meget upassende beskeder til mig fordi, at de ud fra min profil på Instagram antager, at det ville jeg da synes, var super frækt. Det bliver et kæmpe stort fedt nej tak herfra!

Faktisk så bryder jeg mig slet ikke om det. Og derfor synes jeg også, at jeg har min fulde ret, til ikke at svare på sådanne beskeder, og/eller blokere vedkommende. For mig er det bare vildt grænseoverskridende, og jeg føler mig utrolig utilpas efter at have fået sådan en besked.

Jeg ved godt at en del billeder på min Instagram, kan ses som udfordrende. Det er jeg fuldt ud klar over. Dog mener jeg også, at du ikke kan se noget på min profil, som du ikke ville se, hvis du så mig ligge i min bikini og solbade. Det er jo forfanden det samme. I hvert fald i min optik.

Og havde jeg lyst til at dele billeder med mindre tøj på, eller helt uden tøj på, så skulle jeg også have lov til det! Jeg er så træt af mennesker, der mener, at der er en norm, og en kasse som vi alle skal passe i. Fandme nej om de skal have ret i det. Jeg har lov til at være mig, på alle de måder jeg har lyst til at være, og du har lov til at være dig, på alle de måder du har lyst til.

Det kan godt være at nogle har andre holdninger end dig, og det er også helt okay. Men det betyder ikke, at du har ret til at svine et andet menneske til, eller bare gøre et andet menneske utilpas.

Der sidder helt sikker nogle derud, der mener, at jeg selv byder op til dans med hensyn til mine billeder. Og til det vil jeg bare sige nej. Jeg har aldrig nogensinde bedt om at få de beskeder. Jeg elsker at træne, og jeg elsker at ligge billeder op af min krop, fordi jeg er stolt af min fremgang. De billeder siger absolut intet om mig som person. I hvert fald ikke ud over at jeg er stolt af mig selv. Og det skal jeg fandme have lov til at være.

Hvis mænd kan få lov til at ligge billeder op kun iført shorts eller underbukser, uden at det bliver set på som forkert, så må jeg sgu også ligge billeder op af mig selv i undertøj, uden at det burde ses på som forkert.

Min krop er min krop. Mine holdninger er mine holdninger. Mine følelser er mine følelser.

Og jeg skal have lov til at være og gøre, præcis som jeg har lyst til. Så længe det ikke gør nogen fortræd. Og det er der INGEN, der skal fortælle mig, at der er forkert. Vær for guds skyld altid dig selv. Det er det vi elsker dig for!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min depression del 1; jeg er ikke farlig